JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Grillar

15 Produkt(er)

Grillar till alla tillfällen hittar du hos oss på Hemvaruhuset. Vi har designfulla grillar från Röshults, både gasolgrillar och kolgrillar. En rekommendation är att köpa ett rejält överdrag till din grill, som du hittar hos oss, för att behålla den så fin som möjligt. För frågor vänligen kontakta vår kundtjänst, öppet vardagar mellan 10-17. Annars för att få en inblick på hur de kan beskrivas är "Grill 300" från Röshults ett exempel. Den beskrivs så här: Den kraftfullaste kolgrillen, framtagen för restauranger och stora familjer. Väl tilltagen med rejäla avställningsytor. Den har ställbart luftflöde för att kunna reglera värmen, tre löstagbara, innerlådor som underlättar tömning av kol tre galler som tål väder och vind. Välkommen att spana in våra grillar.
 • Röshults BBQ Grill 100
  Röshults BBQ Grill 100
  Design: Broberg & Ridderstråle

  Grill 100 är stilren kolgrill. Den har ställbart luftflöde för att kunna reglera värmen, löstagbara, förzinkade innerlådor som underlättar tömning av kol och en gulkromaterad, pulverlackerad kropp och kromat galler som tål väder och vind. Grilla med kol eller briketter.

  Formspråket hämtar tydlig inspiration från arkitekturens värld och grillen trivs i ett landskap av hus och trädgårdar. Formgivarna heter Broberg och Ridderstråle, en duo som jobbar med design och arkitektur, där målet är att kommunicera med mottagaren.

  • galler med handtag
  • kolbox med hantag
  • Förzinkad löstagbar grillåda
  • Luftventiler
  • Gulkromaterad kropp med antrasitgrå strukturlack
  • Luftreglage
  • Rostfri avställningsyta kan köpas till som extra tillbehör

  Mått
  50 x 50 x 80 cm
  45 kg

  Material
  Pulverlackerat järn, rostfritt stål, zinc, chromium

  Färg
  Antracit
  17 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 200
  Röshults BBQ Grill 200
  Design: Broberg & Ridderstråle

  Grill 200 är en kraffull kolgrill, utrustad med ställbart luftflöde för att kunna reglera värmen, två löstagbara, förzinkade innerlådor som underlättar tömning av kol och en gulkromaterad, pulverlackerad kropp och två kromade galler som tål väder och vind. Grilla med kol eller briketter.

  Formspråket hämtar tydlig inspiration från arkitekturens värld och grillen trivs i ett landskap av hus och trädgårdar. Formgivarna heter Broberg och Ridderstråle, en duo som jobbar med design och arkitektur, där målet är att kommunicera med mottagaren.

  Rostfri avställningsyta finns att köpa till som tillbehör.

  Mått
  94 x 50 x 80 cm

  Material
  Pulverlackerat järn Rostfritt stål, zinc, krom

  Färg
  Antracit

  25 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 300
  Röshults BBQ Grill 300
  Design: Broberg & Ridderstråle

  Grill 300 är Röshults kraftfullaste kolgrill, framtagen för restauranger och stora familjer. Väl tilltagen med rejäla avställningsytor. Den har ställbart luftflöde för att kunna reglera värmen, tre löstagbara, förzinkade innerlådor som underlättar tömning av kol och en gulkromaterad, pulverlackerad kropp och tre kromade galler som tål väder och vind. Grilla med kol eller briketter.

  Broberg & Ridderstråle
  Formspråket hämtar tydlig inspiration från arkitekturens värld och grillen trivs i ett landskap av hus och trädgårdar. Formgivarna heter Broberg och Ridderstråle, en duo som jobbar med design och arkitektur, där målet är att kommunicera med mottagaren.

  • Rostfri avställningsyta ingår endast till BBQ Grill 300
  • Tredelat kromat galler med handtag
  • Tredelad kolbox med handtag
  • Förzinkad löstagbar grillåda
  • Luftventiler
  • Gulkromaterad kropp med antrasitgrå strukturlack
  • Luftreglage

  Mått
  (B x D x H)
  137 x 50 x 80 cm
  Vikt: 101 kg

  Material
  Gulkromaterat, Lackerat järn Stainless steel, zinc, chromium

  Färg
  Antracit
  se även BBQ Grill 300 Rust Edition

  33 995,00 SEK
 • Röshults Grill Överdrag Premium Cover
  Röshults Grill Överdrag Premium Cover

  Skydda din grill mot vädrets makter. Kraftigt överdrag i PVC-plast med kardborrband. Finns till Röshults BBQ Grill 100/200/300.

  Material
  PVC plast

  Färger
  Svart med logo

  Mått

  • BBQ Grill 100/ 100 gas:  ca 52 x 52 x 78cm
  • BBQ Grill 200 / 200 gas: ca 96 x 52 x 78 cm
  • BBQ Grill 300 / 300 gas: ca 139 x 52 x 78 cm
  499,00 SEK
 • Röshults Garden Trolley Serveringsvagn
  Röshults Garden Trolley Serveringsvagn

  Garden serveringsvagn är en robust vagn i svenskt stål och ek. Den är utrustad med två järnhyllor, en topphylla i teak och hjul av stål. Den här vagnen ger en perfekt arbetsyta och förvaring i ditt utomhuskök.

  Mått
  (BxDxH)
  96 x 50 x 80 cm

  Material
  Teak och pulverlackerat rostfritt stål.

  Teak
  Teak är ett av de mest efterfrågade träslagen i hela världen tack vare sin yttre skönhet och unika egenskaper - till skillnad från andra träslag spricker inte teak, ändrar form eller blir skört. Teaken ändrar inte heller färg vid kontakt med metall, vilket gör det idealiskt för marina användningsområden. Det är också ett av få träslag i världen som innehåller en naturligt hög oljehalt som motverkar att det ruttnar när det utsätts för extrema väder. Tack vare ovanstående egenskaper har teak behållits inom båtbyggarindustrin i århundraden - men träslaget det är också det oslagbart bästa alternativet för trädgårdsmöbler.

  Rostfritt stål och Akzo Nobel
  Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 som kräver minimalt underhåll. Dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.

  Lack: Akzo Nobel Noir 2200 Sablé YW360F
  Ytskikten på alla Röshults möbler är lackerade med AkzoNobel’s Interpon D2525 teknologi. Interpon D2525 är en extra långvarig ytlackering som möter de krav som ställs inom de ledande industrispecifikationerna enligt Qualicoat Class 2, GSB.  22 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 300 Professional
  Röshults BBQ Grill 300 Professional

  Helt i rostfritt stål
  Grill 300 är Röshults kraftfullaste kolgrill, framtagen för restauranger och stora familjer. Väl tilltagen med rejäla avställningsytor. Den har ställbart luftflöde för att kunna reglera värmen, tre löstagbara, innerlådor som underlättar tömning av kol tre galler som tål väder och vind. Grilla med kol eller briketter.

  Mått
  137 x 50 x 80 cm
  Cooking area: 129 x 43 cm

  Består av:
  3 x Stainless Cooking grate
  3 x Stainless Charcoal fuel holders
  3 x Stainless Inner box
  1 x Stainless work plate
  Adjustable air-flow
  Adjustable feet
  Storage area
  Made in Sweden
  Weight: 101 kg

  Färg
  Champagne structure
  Optional accessories

  Material
  Helt i rostfritt stål.

  BBQ LID
  Premium cover BBQ 300
  Wook holder
  Stainless Griddle
  Comes with

  Premium cover BBQ 300
  instructions / warranty
  Loof lighter™
  BBQ cookbook
  BBQ Apron
  39 995,00 SEK
 • Röshults Överdrag Garden Sideboard Premium Cover 50
  Röshults Överdrag Garden Sideboard Premium Cover 50

  Skydda ditt sideboard mot vädrets makter. Kraftigt överdrag i PVC-plast med kardborrband. Finns även till Röshults Garden Sideboard 100

  Material
  PVC plast

  Färger
  Svart med logo


  499,00 SEK
 • Röshults Överdrag Garden Sideboard Premium Cover 100
  Röshults Överdrag Garden Sideboard Premium Cover 100

  Skydda ditt sideboard mot vädrets makter. Kraftigt överdrag i PVC-plast med kardborrband. Finns även till Röshults Garden Sideboard 50

  Material
  PVC plast

  Färger
  Svart med logo

  499,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 100 SS Gas Professional Gasolgrill
  Röshults BBQ Grill 100 SS Gas Professional Gasolgrill

  Röshults mest avancerade grill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

  Varje sektion är utrustad med två stycken Dual Burners, vilket ger effekten av fyra brännare på totalt 8kW/h per sektion. De dubbla lagren av Protection Bars levererar en jämn värmefördelning och två steglösa värmereglage per sektion ger dig maximal kontroll och ett utmärkt grillresultat. Överflödsfett samlas upp i de löstagbara bottenbrickorna som du fyller med sand och enkelt tömmer efter användning.

  Alla Röshults gasolgrillar levereras med ett skydd för att gömma undan gasflaskan på ett snyggt sätt. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och generösa möjligheter till olika värmezoner. Grillen kan med fördel kompletteras med Sideboards, Garden Trolley och Garden Kitchen Sink för att fullända ditt utomhuskök.

  • Mått: 50 x 50 x 80 cm
  • Vikt: 51 kg
  • Material: Rostfritt stål
  • 2-års garanti
  • Design: Broberg & Ridderstråle
  • 1 Rostfritt grillgaller
  • 2 rostfria dubbelbrännare, Totalt: 8kW/h
  • 7 rostfria 2 mm skyddsjärn
  • Grillyta: 43 x 43 cm
  • Justerbara fötter
  • Skyddplåt för gasbehållare ingår.
  • Tillverkad i Sverige


  Rostfritt stål

  Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
  21 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 200 SS Gas Professional Gasolgrill
  Röshults BBQ Grill 200 SS Gas Professional Gasolgrill

  Röshults mest avancerade grill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

  Varje sektion är utrustad med två stycken Dual Burners, vilket ger effekten av fyra brännare på totalt 8kW/h per sektion. De dubbla lagren av Protection Bars levererar en jämn värmefördelning och två steglösa värmereglage per sektion ger dig maximal kontroll och ett utmärkt grillresultat. Överflödsfett samlas upp i de löstagbara bottenbrickorna som du fyller med sand och enkelt tömmer efter användning.

  Alla Röshults gasolgrillar levereras med ett skydd för att gömma undan gasflaskan på ett snyggt sätt. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och generösa möjligheter till olika värmezoner. Grillen kan med fördel kompletteras med Sideboards, Garden Trolley och Garden Kitchen Sink för att fullända ditt utomhuskök.

  • Mått: 98 x 50 x 80 cm
  • Vikt: 51 kg
  • Material: Rostfritt stål
  • 2-års garanti
  • Grillyta: 86 x 43 cm
  • Design: Broberg & Ridderstråle
  • 2 Rostfritt grillgaller
  • 4 rostfria dubbelbrännare, Totalt: 8kW/h
  • 14 rostfria 2 mm skyddsjärn
  • Justerbara fötter
  • Skyddplåt för gasbehållare ingår.
  • Tillverkad i Sverige  Rostfritt stål
  Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
  36 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 300 SS Gas Professional Gasolgrill
  Röshults BBQ Grill 300 SS Gas Professional Gasolgrill

  Röshults mest avancerade grill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

  Varje sektion är utrustad med två stycken Dual Burners, vilket ger effekten av fyra brännare på totalt 8kW/h per sektion. De dubbla lagren av Protection Bars levererar en jämn värmefördelning och två steglösa värmereglage per sektion ger dig maximal kontroll och ett utmärkt grillresultat. Överflödsfett samlas upp i de löstagbara bottenbrickorna som du fyller med sand och enkelt tömmer efter användning.

  Alla Röshults gasolgrillar levereras med ett skydd för att gömma undan gasflaskan på ett snyggt sätt. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och generösa möjligheter till olika värmezoner. Grillen kan med fördel kompletteras med Sideboards, Garden Trolley och Garden Kitchen Sink för att fullända ditt utomhuskök.

  • Mått: 137 x 50 x 80 cm
  • Vikt: 111 kg
  • Material: Rostfritt stål
  • 2-års garanti
  • Grillyta: 3 x 43 x 43 cm
  • Design: Broberg & Ridderstråle
  • 3 Rostfritt grillgaller
  • 6 rostfria dubbelbrännare, Totalt: 8kW/h
  • 21 rostfria 2 mm skyddsjärn
  • Justerbara fötter
  • Skyddplåt för gasbehållare ingår.
  • Tillverkad i Sverige


  Rostfritt stål
  Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
  49 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 100 SS Professional Kolgrill
  Röshults BBQ Grill 100 SS Professional Kolgrill

  Röshults mest avancerade kolgrill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

  Grillen rengörs enkelt då du bara lyfter ut de lösa kollådorna efter att grillen har svalnat. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och goda möjligheter till olika värmezoner. Komplettera med Sidebords, Garden Trolley och Sink för att fullända ditt utomhuskök.

  • Mått: 50 x 50 x 80 cm
  • Material: Rostfritt stål
  • Levereras med 2-års garanti
  • Mått: 50 x 50 x 80 cm
  • Grillyta: 43 x 43 cm
  • Rostfritt galler
  • Rostfri kollåda med askfångare
  • Rostfri innerlåda
  • Justerbart luftflöde
  • Justerbara ställfötter
  • Tillverkad i Sverige
  • Vikt: 45 kg
  • Rostfritt stål


  Rostfritt stål

  Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
  21 995,00 SEK
 • Röshults BBQ Grill 200 SS Professional Kolgrill
  Röshults BBQ Grill 200 SS Professional Kolgrill

  Röshults mest avancerade kolgrill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

  Grillen rengörs enkelt då du bara lyfter ut de lösa kollådorna efter att grillen har svalnat. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och goda möjligheter till olika värmezoner. Komplettera med Sidebords, Garden Trolley och Sink för att fullända ditt utomhuskök.

   • Mått: 94 x 50 x 80 cm
   • Vikt: 75 kg
   • Material: Rostfritt stål
   • Grillyta: 86 x 43 cm
   • Levereras med 2-års garanti
   • 2 x rostfria galler
   • 2 x Kollådor
   • 2 x Rostfria innerlådor
   • Justerbart luftflöde
   • Justerbara ställfötter
   • Tillverkad i Sverige   Rostfritt stål

   Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
   29 995,00 SEK
  • Röshults BBQ Grill 300 SS Professional Kolgrill
   Röshults BBQ Grill 300 SS Professional Kolgrill

   Röshults mest avancerade kolgrill är tillverkad helt i borstat rostfritt stål. Designad av den prisbelönta formduon Mats Broberg och Johan Ridderstråle där inget har lämnats åt slumpen. Grillen är utrustad med massiva rostfria galler som ackumulerar värmen och skänker karaktäristiska grillränder utan att kylas ned.

   Grillen rengörs enkelt då du bara lyfter ut de lösa kollådorna efter att grillen har svalnat. Det finns många tillbehör att komplettera med så att utformningen passar just dina krav på den perfekta grillupplevelsen. Röshults BBQ Grill hyllas av stjärnkockar världen över tack vare sina rejäla grillytor och goda möjligheter till olika värmezoner. Komplettera med Sidebords, Garden Trolley och Sink för att fullända ditt utomhuskök.

    • Mått: 137 x 50 x 80 cm
    • Vikt: 101 kg
    • Material: Rostfritt stål
    • Grillyta: 129 x 43 cm
    • Levereras med 2-års garanti
    • 3 x rostfria galler
    • 3 x rostfria kollådor med askuppsamling
    • 3 x Rostfria innerlådor
    • Justerbart luftflöde
    • Justerbara ställfötter
    • Tillverkad i Sverige


    Rostfritt stål

    Stålet som används är ett rostfritt kvalitetsstål av typ 304 och kräver minimalt underhåll, dock krävs enklare underhåll. Vi rekommenderar att rengöra stålytorna med varmvatten och PH-neutral såpa. Om fläckar uppstår kan du använda medel för dessa ytor. Använd aldrig borstar eller svampar mot metallen. Detta kan överföra metallbitar till materialet, vilket kan leda till rost.
    39 995,00 SEK
   • OutdoorChef Base Frame Portabelt stativ till City 420
    OutdoorChef Base Frame Portabelt Stativ till City 420

    Puderlackerat stativ som gör det enkelt att ta med din City 420 till parken, båten eller husvagnen.

    • H 25cm x B 37cm x D 43cm
    • 1.9 kg
    349,00 SEK