JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Röshults

1 Produkt(er)

 • Röshults Monaco Lounge Chair Fåtölj Svart läder
  Röshults Monaco Lounge Chair Fåtölj Svart läder

  Röshults Monaco Lounge Chair är en lyckad kombination av att vara en rymlig och bekväm fåtölj utan att bli klumpig. Anpassad för både hemmet och offentlig miljö. Men tunna linjer i stort format är Monaco Lounge Chair elegant, och samtidigt självklar, i sin form.

  Ramen är lackad och finns i tre olika utföranden: Svart, Vit eller Raw;  en variant med matt klarlack över den helt råa ytan där alla ojämnheter och svetsar syns tydligt och ger en industriell känsla.
   
  Materialval
  Lädret kommer från Svenska ELMO som väljer alla sina djur från Skandinavien. Det äger den naturliga hudens alla karaktärsdrag, som synliga insektsbett och ärr efter läkta sår. Lädret har en narv som varierar till struktur, och det erbjuder en mycket hög komfort. I bakstycket har dubbelt skinn används, som sen är limmat för att få denna vackra ytan på båda sidor. Plymåerna är stoppade med dun för att uppnå absolut högsta komfort och hållbarhet.

  Formgivare
  Mats Broberg & Johan Ridderstråle har vunnit flera priser som Wallpaper Design Award, Elle Interiör Design Pris, Good Design Award och Residences Årets Formgivare.

  Bredd:
  80 cm
  Djup:
  86 cm
  Höjd:
  60 cm
  Vikt:
  26,5 kg

  19 990,00 SEK