JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Eldkorgar

6 Produkt(er)

Eldkorgar har i alla tider använts i olika sammanhang och vi är glada över att i dag kunna erbjuda en samtida variant i form av ett gediget svenskt hantverk – Röshults Eldkorg. Den passar lika bra att lysa upp vinterns mörker som att skapa mysig stämning i sommarnatten. Alla kan samlas för att känna tillhörighet och närhet. Vid slott som koja, på den lilla familjefesten eller på det stora kalaset blir Röshults Eldkorg alltid ett uppskattat inslag.
 • Röshults Eldkorg Baron
  Röshults Eldkorg Baron

  En praktfull eldkorg för mindre slott och herrgårdar. Rymmer cirka tio gånger så mycket ved som Röshults Eldkorg Original. Röshults Baron står idag på många av Sveriges vackraste herresäten. Baronen är 105 cm hög och och har en diameter på över 50 cm.
  4 295,00 SEK
 • Röshults Eldkorg Urban 50
  Röshults Eldkorg Urban 50

  Röshults Urban är en eldkorg med inspiration hämtad från funktionalismens tydliga signum. Enkla raka öppningar som omsluter hörnen sprider ljuset av elden likt ett hus i mörker. Den obehandlade stålplåten får en spännande och levande karaktär i takt med att stålets yta korroderar.

  Mått
  Urban 50: 52×40x25 cm
  1 795,00 SEK
 • Röshults Eldkorg Urban 70
  Röshults Eldkorg Urban 70

  Röshults Urban är en eldkorg med inspiration hämtad från funktionalismens tydliga signum. Enkla raka öppningar som omsluter hörnen sprider ljuset av elden likt ett hus i mörker. Den obehandlade stålplåten får en spännande och levande karaktär i takt med att stålets yta korroderar.

  Mått

  Urban 70: 70×54x34 cm

  2 295,00 SEK
 • Röshults Eldkorg Original
  Röshults Eldkorg Original sprider mysigt ljus och skön värme för både kropp och själ.
  Eldkorgen är 70 cm hög och cirka 30 cm i diameter.

  Eldkorgens historia är mångtusenårig. En av de mest berömda fanns på fyrtornet på Faros – ett av den gamla världens sju underverk. Eldkorgen sågs på mycket långt håll och var därför uppskattad av sjöfarare.

  Eldkorgar har i alla tider använts i olika sammanhang och den passar lika bra att lysa upp vinterns mörker som att skapa mysig stämning i sommarnatten. Alla kan samlas för att känna tillhörighet och närhet. Vid slott som koja, på den lilla familjefesten eller på det stora kalaset blir Röshults Eldkorg alltid ett uppskattat inslag!

  1 195,00 SEK
 • Röshults Eldkorg Platta
  Röshults Eldkorg Platta

  En rejält tilltagen skyddsplatta i galvaniserad plåt. Den passar Eldkorg Original, Urban 50 och 70. Bockade kanter för extra säkerhet.

  Mått
  60 x 60 cm

  Passar:
  Eldkorg Original
  Eldkorg Urban 50
  Eldkorg Urban 70

  OBS! Endast platta eldkorg ingår ej.


  699,00 SEK
 • Röshults Eldkorg Original Stolpe
  Röshults Eldkorg Original Stolpe

  Till Röshults Eldkorg original

  Tillbehör som gör det möjligt att ta din eldkorg till nya höjder. Endast din fantasi sätter gränserna.
  Stolpen är 169 cm hög och skruvas på i stället för benen. Passar endast Röshults Eldkorg Orginal. (ingår ej)

  OBS! Endast stolpe, eldkorg ingår ej.

  799,00 SEK