JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Duschvägg

Produkt 1 till 30 av 36 totalt

En riktigt snygg duschvägg kan vara detaljen som sätter pricken över i:et när det kommer till badrummets känsla och stil, men är även ett perfekt alternativ för dig som har ont om utrymme och kan användas istället för en duschkabin

Flera varianter av duschväggar för badrum i alla storlekar

Söker du relativt billiga duschväggar, men av bästa kvalité har du hittat alldeles rätt. Skapa din alledeles egna duschhörna med någon av våra duschväggar som finns i flera varianter. Här hittar du allt från en rak till rund eller vikbar duschvägg. Beställ en prisvärd duschvägg ur vårt stora sortiment, alla från ledande varumärken som INR, Macro, Vetro, HAFA m.fl. Välkommen!

Alltid bra priser - Snabba leveranser - Fri frakt

 • Vetro Amsterdam Duschvägg
  Vetro Amsterdam Duschvägg

  Amsterdam är en minimalistisk duschskärm som utgör en enkel med effektiv lösning. Skärmen kan vikas in mot väggen, vilket skapar rymd underlättar rengöring. Glasets smarta utformning gör att vattnet stannar där det skall vara: inne i duschen.

  Välj mellan klart eller frostat glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande.

  Djup: 890 mm
  Höjd: 1910 mm

  Väggen är vändbar, men väljer du frostat glas måste du specificera hur väggen ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 4 990,00 SEK

  Vårt Pris 3 992,00 SEK

 • Vetro Monaco I Duschhörn
  Vetro Monaco I Duschhörn MÅTTANPASSAS

  Duschhörnan Monaco I kombinerar vacker välvning och stilig elegans genom kombinationen av stilrent raka duschdörrar och ett fast parti. En elegant, smart och funktionell duschlösning som lyfter badrummet till nya höjder!

  Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Stagen fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

  Höjd: 1000 - 3000 mm (1910 mm om inget anges)
  Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm
  Mått: Valfritt mellan 300-1000 mm x 300-600+300-600 mm
         

  Monaco I måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys duschhörnan så att den passar ditt badrum! Duschhörnan är vändbar, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 11 990,00 SEK

  Vårt Pris 9 592,00 SEK

 • Vetro London I Duschhörn Dörr+Dörr
  Vetro London I Duschhörn Dörr+Dörr

  En väldesignad duschhörna med vackra propotioner i strikt harmoni. En stilren, tidlös hörndusch som består av två raka dörrar med magnetstängning. Dörrarna kan beställas i valfritt mått på bredd och höjd utan extra kostnad och kan enkelt vikas in mot väggen för att skapa en större yta i badrummet.

  Välj mellan klart, frostat eller grått glas och profiler och handtag i blankt, matt, vitt eller svart utförande. Alla mått anges i millimeter. Staget är oavsett profilval i blank metall.

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Dörrarna är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Londons dörrar kan utan pristillägg måttbeställas inom ramen 500-1000mm, för att passa just dina behov - kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 6 690,00 SEK

  Vårt Pris 5 352,00 SEK

 • Vetro London II Duschhörn Dörr+Vägg
  Vetro London II Duschhörn Dörr+Vägg

  En väldesignad duschhörna med vackra propotioner i strikt harmoni. En stilren, tidlös hörndusch som består av en fast vägg samt en rak dörr med magnetstängning.

  Välj mellan klart, frostat eller grått glas och profiler och handtag i blankt, matt, vitt eller svart utförande. Alla mått anges i millimeter. D står för dörr och F för den fasta väggen (Exempel: D800xF900 har en dörr på 800 mm och en vägg på 900 mm).

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Londons mått är vändbara, men väljer du frostat glas måste du specificera hur väggen och dörren ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Londons dörr+vägg kan utan pristillägg måttbeställas inom ramen 400-1000mm, för att passa just dina behov - kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 6 690,00 SEK

  Vårt Pris 5 352,00 SEK

 • Vetro Aten II Duschhörn Dörr+Vägg
  Vetro Aten II Duschhörn Dörr+Vägg

  Smidig, enkelt och snygg hörndusch som består av en fast vägg samt en svängd dörr med magnetstängning. Vetros Aten ger dig en nätt och smidig duschlösning. Rakt och välvt i kombination ger en extra dimension i ditt badrum. Den svängda dörren går att vika in mot väggen och skapar samtidigt ett större duschutrymme.

  Välj mellan klart eller frostat glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter. D står för dörr och F för den fasta väggen (Exempel: D650xF700 har en dörr på 650 mm och en vägg på 700 mm).

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Duschhörnans mått är vändbara, men väljer du frostat glas måste du specificera hur väggen och dörren ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Atens fasta vägg kan utan pristillägg måttbeställas inom ramen 500-1000mm för att passa just dina behov - kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 8 990,00 SEK

  Vårt Pris 7 192,00 SEK

 • Vetro Lissabon Duschhörn
  Vetro Lissabon Duschhörn

  En väldesignad duschhörna med två välvda dörrar som ger dig den stora duschens bekvämligheter, samt möjligheten att trolla bort den vid behov. Dörrarna viks enkelt in mot väggen och skapar på så sätt rymd i badrummet samtidigt som det underlättar för rengöring. Vetro Lissabon finns i tre olika storlekar; 800, 900 eller 1000 och du kan kombinera dem hur du vill om du önskar en oliksidig duschlösning.

  Välj mellan klart eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, matt, vitt eller svart utförande. Alla mått anges i millimeter.

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Väggarna på Lissabon är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 6 990,00 SEK

  Vårt Pris 5 592,00 SEK

 • Vetro Neapel I Enkeldörr Nisch
  Vetro Neapel I Enkeldörr Nisch

  Den perfekta nischlösningen för dig som önskar en rak duschdörr av hög kvalitet med exklusiv känsla.

  Höjd: 1910

  Välj mellan klart, frostat eller grått glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter.

  Obs! Neapel är en vändbar dörr, men väljer du frostat glas måste du specificera åt vilket håll dörren ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Neapel kan utan pristillägg beställas i öppningsmåtten 300-1000 mm och kan även höjdanpassas. Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 4 990,00 SEK

  Vårt Pris 3 992,00 SEK

 • Vetro Neapel II Dubbeldörrar Nisch
  Vetro Neapel II Dubbeldörrar Nisch

  Den perfekta nischlösningen för dig som önskar raka duschdörrar av hög kvalitet med exklusiv känsla.

  Höjd: 1910 mm

  Välj mellan klart, frostat eller grått glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter.

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Neapel kan utan pristillägg beställas i öppningsmåtten 800-2000 mm och kan även höjdanpassas. Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 6 690,00 SEK

  Vårt Pris 5 352,00 SEK

 • Vetro Dublin Duschhörna
  Vetro Dublin Duschhörna

  Duschhörnan Dublin kombinerar vacker välvning och stilig elegans genom kombinationen av vackert svängda duschdörrar och fasta partier. En elegant, smart och funktionell lösning som lyfter badrummet till nya höjder!

  Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter.

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Dublin är vändbar, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Duschhörnan kan beställas i storlekar mellan 700-1200x700-1200 för att passa just dina behov - kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 12 990,00 SEK

  Vårt Pris 10 392,00 SEK

 • Vetro Berlin Duschhörna
  Vetro Berlin Duschhörna

  Duschhörnan Berlin kombinerar vacker välvning och stilig elegans genom kombinationen av stilrent raka duschdörrar och fasta partier. En elegant, smart och funktionell duschlösning som lyfter badrummet till nya höjder!

  Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter.

  Höjd: 1910 mm

  Obs! Berlin är vändbar, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Önskar du andra mått än de som finns angivna? Duschhörnan kan beställas i storlekar mellan 700-1200x700-1200 för att passa just dina behov - kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig!

  Rek Pris: 12 990,00 SEK

  Vårt Pris 10 392,00 SEK

 • Vetro Sydney I Duschhörn
  Vetro Sydney I Duschhörn

  Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja 8 mm glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.


  För dig som vill ha stilfullt och modernt är Sydney I den ultimata lösningen, en fantastisk blandning av strikt harmoni och vackra proportioner. En stilren, tidlös hörndusch som består av två raka dörrar på gångjärnsfästen. Dörrarna beställs i valfritt mått och öppnas utåt. Eftersom World Collection är framtagen för att passa just dig och dina specifika önskemål finns dörrarna inte i standardmått, vilket gör att leveranstiden är 3-4 veckor.

  Modell:
  Hörn - dörr+dörr
  Mått: 300-1000/300-1000mm
  Höjd: 1000-3000mm
  Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
  Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

  Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

  Hur beställer jag?
  För att beställa duschhörnan väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskade yttermått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Sydney I finns i bredderna 500-1000 mm per sida och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme. Dörrarna är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 11 990,00 SEK

  Vårt Pris 9 592,00 SEK

 • Vetro Miami I Duschdörr Nisch
  Vetro Miami I Duschdörr Nisch

  Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja 8 mm glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

  Miami I är den perfekta nischlösningen för dig som önskar en rak duschdörr av hög kvalitet med exklusiv känsla. Dörren beställs i valfritt mått och öppnas utåt. Eftersom World Collection är framtagen för att passa just dig och dina specifika önskemål finns dörrarna inte i standardmått, vilket gör att leveranstiden är 3-4 veckor.

  Modell: Nischdörr
  Mått: 300-1000 mm
  Höjd: 1000-2000mm
  Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
  Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

  Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

  Hur beställer jag?
  För att beställa duschdörren väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Miami finns för öppningsbredderna 300-1000 och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme. Dörren är vändbar, men väljer du frostat glas måste du specificera åt vilket håll dörren ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 6 990,00 SEK

  Vårt Pris 5 592,00 SEK

 • Vetro Miami II Duschdörrar Nisch
  Vetro Miami II Duschdörrar Nisch

  Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja 8 mm glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

  Miami II är den perfekta nischlösningen för dig som önskar raka duschdörrar av hög kvalitet med exklusiv känsla. Dörrarna beställs i valfritt mått och öppnas utåt. Eftersom World Collection är framtagen för att passa just dig och dina specifika önskemål finns dörrarna inte i standardmått, vilket gör att leveranstiden är 3-4 veckor.

  Modell: Dörr+Dörr för nisch
  Mått: 300-800+300-800 mm
  Höjd: 1000-2000mm (Standardhöjd 1910 mm)
  Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
  Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

  Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

  Hur beställer jag?
  För att beställa dörrarna väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Miami II finns i bredderna 300-100+300-1000mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 11 990,00 SEK

  Vårt Pris 9 592,00 SEK

 • Vetro New York Duschhörna
  Vetro New York Duschhörna

  Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja 8 mm glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.


  Duschhörnan New York kombinerar vacker välvning och stilig elegans genom kombinationen av stilrent raka duschdörrar och fasta partier. En elegant, smart och funktionell duschlösning som lyfter badrummet till nya höjder!

  Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt eller matt utförande. Alla mått anges i millimeter.


  Modell: Fast vägg+dörr x dörr+fast vägg
  Mått: 600-1200x600-1200 mm
  Höjd: 1000-2000mm (Standardhöjd 1910 mm)
  Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
  Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

  Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

  Hur beställer jag?
  För att beställa duschhörnan väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskade yttermått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. New York finns i bredderna 600-1200 mm per sida och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme. Dörrarna är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 21 990,00 SEK

  Vårt Pris 17 592,00 SEK

 • Vetro Rio Duschvägg
  Vetro Rio Duschvägg

  Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja 8 mm glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

  Rio
  är en av Vetros storsäljande duschmodeller. Ett fast, rakt och elegant parti; perfekt som duschvägg eller avskärmning.

  Höjd: 1910 mm

  Hur beställer jag?
  För att beställa duschväggen väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskad bredd i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Rio finns i bredderna 500-1000 mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme. Väggen är vändbar, men väljer du frostat glas måste du specificera hur väggen ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

  Rek Pris: 6 990,00 SEK

  Vårt Pris 5 592,00 SEK

 • Vetro Falsterbo Duschhörna

  Vetro Falsterbo Duschhörna

  Vetros Nordic Collection är kompletta och moderna duschmiljöer med glasblock, monteringssats, u-profiler och duschdörrar - allt bekvämt i ett paket. Kombinationen av smäckra duschdörrar och stilrena, tidlösa glasblock är oslagbar. Här kan du själv leka med färgkombinationer och ljussättning. Glasblocken är inte bara enkla att hålla rena, de ger även ett extra insynsskydd i duschen. Upptäck de oändliga möjligheterna du kan skapa med  Nordic Collection!

  Falsterbo är en hörndusch som består av två rader glasblock och en dubbeldörr. Miljön levereras komplett med glasblock, duschdörr, Block Lock och u-profiler. Välj mellan duschdörrar i klart, frostat eller grått glas och profiler i matt, blankt, vitt eller blankt. Glasblocken är Vetros "Basic Moln".

  • Yttermått: 960 x 960 x 1950 mm
  • Glasblock: 40 st. Moln Klar 19 x 19 cm
  • Block Lock: 2 stycken Block Lock Orginal 20
  • Glas:6 mm säkerhetsglas - Klar
  • Profil: 2 st
  • U - profil: 4 st
  • Leveranstid: 3 - 4 dagar


  Miljön kan enkelt anpassas efter dina önskemål – större eller mindre dörrar kan fås utan pristillägg och du kan även lägga till eller ta bort glasblock för att göra miljön större eller mindre. Glasblocken kan också fås i andra färger ur Vetros Basic- och Pegasusserie. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

  Tänk på att ritningarna som följer med din miljö inte skall följas vid montering om du inte väljer ett standardutförande.

  Rek Pris: 11 990,00 SEK

  Vårt Pris 9 592,00 SEK

 • Vetro Göteborg I & II Duschhörna

  Vetro Göteborg I & II Duschhörna

  Vetros Nordic Collection är kompletta och moderna duschmiljöer med glasblock, monteringssats, u-profiler och duschdörrar - allt bekvämt i ett paket. Kombinationen av smäckra duschdörrar och stilrena, tidlösa glasblock är oslagbar. Här kan du själv leka med färgkombinationer och ljussättning. Glasblocken är inte bara enkla att hålla rena, de ger även ett extra insynsskydd i duschen. Upptäck de oändliga möjligheterna du kan skapa med  Nordic Collection!

  Göteborg är enkelt komponerad av en bred glasblocksvägg och en stor dörr. Miljön levereras komplett med glasblock, duschdörr, Block Lock och u-profiler. Välj mellan duschdörrar i klart, frostat eller grått glas och profiler i matt, blankt, vitt eller rostfritt. Glasblocken är Vetros "Basic Moln".

  • Yttermått: Göteborg I: 975 x 880 mm / Göteborg II: 975 x 980 mm
  • Glasblock: 50 st. 19 x 19 cm
  • Block Lock: 1 st. Block Lock Orginal 50
  • Glas: 6 mm säkerhetsglas
  • Profil: 2 st.
  • U - profil: 2 st.

  Miljön kan enkelt anpassas efter dina önskemål – större eller mindre dörrar kan fås utan pristillägg och du kan även lägga till eller ta bort glasblock för att göra miljön större eller mindre. Glasblocken kan också fås i andra färger ur Vetros Basic- och Pegasusserie. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

  Tänk på att ritningarna som följer med din miljö inte skall följas vid montering om du inte väljer ett standardutförande.

  Rek Pris: 8 865,00 SEK

  Vårt Pris 7 092,00 SEK

 • Vetro Visby Duschhörna

  Vetro Visby Duschhörna

  Vetros Nordic Collection är kompletta och moderna duschmiljöer med glasblock, monteringssats, u-profiler och duschdörrar - allt bekvämt i ett paket. Kombinationen av smäckra duschdörrar och stilrena, tidlösa glasblock är oslagbar. Här kan du själv leka med färgkombinationer och ljussättning. Glasblocken är inte bara enkla att hålla rena, de ger även ett extra insynsskydd i duschen. Upptäck de oändliga möjligheterna du kan skapa med  Nordic Collection!

  Visby är en hörndusch som består av två rader glasblock och en svängd dubbeldörr. Miljön levereras komplett med glasblock, duschdörr, Block Lock och u-profiler. Välj mellan duschdörrar i klart, frostat eller grått glas och profiler i matt, blankt, vitt eller rostfritt. Glasblocken är Vetros "Basic Moln".

  • Yttermått: 980 x 980 x 1950 mm
  • Glasblock: 40 st. Moln Klar 19 x 19 cm
  • Block Lock:  2 st. Block Lock Orginal 20
  • Glas: 6 mm säkerhetsglas - Klar
  • Profil: 2 st. Aluminium matt
  • U - profil: 4 st. Aluminium matt

   Miljön kan enkelt anpassas efter dina önskemål – större eller mindre dörrar kan fås utan pristillägg och du kan även lägga till eller ta bort glasblock för att göra miljön större eller mindre. Glasblocken kan också fås i andra färger ur Vetros Basic- och Pegasusserie. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

   Tänk på att ritningarna som följer med din miljö inte skall följas vid montering om du inte väljer ett standardutförande.

   Rek Pris: 11 990,00 SEK

   Vårt Pris 9 592,00 SEK

  • Vetro Åre I & II Duschhörna

   Vetro Åre I & II Duschhörna

   Vetros Nordic Collection är kompletta och moderna duschmiljöer med glasblock, monteringssats, u-profiler och duschdörrar - allt bekvämt i ett paket. Kombinationen av smäckra duschdörrar och stilrena, tidlösa glasblock är oslagbar. Här kan du själv leka med färgkombinationer och ljussättning. Glasblocken är inte bara enkla att hålla rena, de ger även ett extra insynsskydd i duschen. Upptäck de oändliga möjligheterna du kan skapa med Nordic Collection!

   Åre är en hörndusch som består av tre rader glasblock och en rak dubbeldörr. Dörren kan fås i bredden 520 mm eller 620 mm. Miljön levereras komplett med glasblock, duschdörr, Block Lock och u-profiler. Välj mellan duschdörrar i klart, frostat eller grått glas och profiler i matt, blankt, vitt eller rostfritt. Glasblocken är Vetros "Basic Moln".

    • Yttermått, ÅRE I: 990 x 990 x 1950 mm
    • Yttermått, ÅRE II: 1060x1060 mm x 1950 mm
    • Glasblock: 60 st. Moln Klar 19 x 19 cm
    • Block Lock: 2 st. Block Lock Orginal 30
    • Glas: 6 mm säkerhetsglas - Klar
    • Profil: 2 st. Aluminium matt
    • U - profil: 4 st. Aluminium matt

    Miljön kan enkelt anpassas efter dina önskemål – större eller mindre dörrar kan fås utan pristillägg och du kan även lägga till eller ta bort glasblock för att göra miljön större eller mindre. Glasblocken kan också fås i andra färger ur Vetros Basic- och Pegasusserie. Kontakta kundtjänst så hjälper vi dig!

    Tänk på att ritningarna som följer med din miljö inte skall följas vid montering om du inte väljer ett standardutförande.

    Rek Pris: 10 890,00 SEK

    Vårt Pris 8 712,00 SEK

   • Vetro Monaco II Duschhörn
    Vetro Monaco II Duschhörn MÅTTANPASSAS

    Söker du flärd är Vetros duschhörn Monaco II ett bra val; en elegant duschlösning med stabilitet och stadga. Här har du två plana glaspartier där bara ena hälften är öppningsbar - naturligtvis för att se till att ingen obehörig släpps in i det exklusiva innandömet.

    Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Stagen fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

    Höjd: 1000 - 3000 mm (1910 mm om inget anges)
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm
    Mått: Valfritt mellan 300-1000 mm x 300-600+300-600 mm
           

    Monaco II måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys duschhörnan så att den passar ditt badrum! Duschhörnan är vändbar, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 11 990,00 SEK

    Vårt Pris 9 592,00 SEK

   • Vetro Neapel III Nischlösning
    Vetro Neapel III Nischlösning

    Neapel III har en dörr som öppnar i partiets mitt och ett fast parti som motpart. I halvöppet läge med Neapels halvö som skärm och det fasta partiet som kusten ned mot Vesuvius.

    Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Stagen fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

    Höjd: 1000 - 2000 mm (1910 mm om inget anges)
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm
    Mått: Valfritt mellan 300-1000 mm + 300-1000 mm
           

    Neapel III måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys nischlösningen så att den passar ditt badrum! Nischlösningen är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 6 690,00 SEK

    Vårt Pris 5 352,00 SEK

   • Vetro Neapel IV Nischlösning
    Vetro Neapel IV Nischlösning MÅTTBESTÄLLS

    Neapel IV är en delad lösning, där den ena är fast och den andra en dörr som öppnas mot väggen i pariets ena ände. En bra lösning om man behöver dra sig undan; om inte från Camorras vrede så från alltför heta duschstrålar.

    Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Stagen fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

    Höjd: 1000 - 2000 mm (1910 mm om inget anges)
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm
    Mått: Valfritt mellan 300-600 mm + 300-600 mm
           

    Neapel IV måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys nischlösningen så att den passar ditt badrum! Nischlösningen är vändbar, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering och mått i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 6 690,00 SEK

    Vårt Pris 5 352,00 SEK

   • Vetro Barcelona Duschlösning
    Vetro Barcelona Duschlösning

    Är du öppen för intryck är Barcelona staden för dig. Tar du gärna emot intryck - även i duschen - kan Vetros duschlösning med glas på tre sidor passa lika bra. Sidostyckena är plana, medan dörrarna är svängda i närmast Gaudiska böjar.

    Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Stagen fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

    Höjd: 1950 mm
    Bredd: 900/1060/1200/1330 mm
    Djup: 700-1200 mm
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm


    Barcelona måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskad bredd ( 900/1060/1200/1330 mm) och djup (fritt mellan 700-1200 mm) i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys duschlösningen så att den passar ditt badrum!

    Rek Pris: 14 990,00 SEK

    Vårt Pris 11 992,00 SEK

   • Vetro Paris Duschvägg
    Vetro Paris Duschvägg MÅTTBESTÄLLS

    För den frimodige, öppensinnade och oreserverade frankofilen är Paris det självklara valet. Lika frigjord och mottaglig för förstulna blickar kan du vara med Vetros duschvägg Paris. Enklast tänkbara lösning med ett fast glasparti som hindrar stänk åt sidan, men som lämnar en oreserverad öppenhet i övrigt.

    Välj mellan klart, grått eller frostat glas och profiler och handtag i blankt, svart, vitt eller matt utförande. Staget fås endast i blank eller matt metall (väljer du färgade profiler/handtag kan du ange preferens på stagen i fritexten till oss - om inget anges levereras blankpolerade). Alla mått anges i millimeter.

    Standardmåtten 800/900x1910 mm är lagervaror och finns normalt hos dig inom 7 arbetsdagar.

    Höjd: 1000 - 2000 mm (1910 mm om inget anges)
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 6 mm
    Yttermått: Valfritt mellan 300-1000 mm
           
    Paris måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys duschväggen så att den passar ditt badrum! Väggen är vändbar, men väljer du frostat glas måste du specificera hur väggen ska placeras för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 4 990,00 SEK

    Vårt Pris 3 992,00 SEK

   • Vetro Kyoto Duschvägg
    Vetro Kyoto Duschvägg

    Avskalat och enkelt - precis det man associerar med japansk tradition. Även idag kröns Kejsaren i Japans före detta huvudstad Kyoto, som också är namnet på en fast duschvägg med majestätisk hållning. Krön ditt badrum med en stilren och modern duschvägg med kunglig lyster!

    Fästen och stag är i krom medan glaset kan fås i klart, frostat eller grått.

    Höjd: 1000 - 3000 mm
    Glas: Klart, Frostat eller Grått  - 8 eller 10 mm
    Bredd/Djup: 300-1200 mm*/300-1000 mm**
           
    Kyoto måttbeställs utan pristillägg efter dina önskemål. Ange önskat yttermått och höjd i fritexten till kundtjänst när du lägger din beställning så skräddarsys duschväggen så att den passar ditt badrum!

    *Kan beställas med bredare glas men kräver då extra stag och golvbeslag
    ** Kan beställas med specialstag, upp till 2000 mm

    Rek Pris: 9 990,00 SEK

    Vårt Pris 7 992,00 SEK

   • Vetro Miami III Duschdörr+Fast vägg Nisch
    Vetro Miami III Duschdörr+Fast vägg Nisch

    Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja tjockare glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

    Som närmsta granne har det öppet välkomnande Miami en sluten värld på andra sidan sundet - Kuba. Miami III & IV bjuder på samma kontrast; på ena sidan en fast, stabil duschvägg som balkar av utrymmet - på den andra en dörr som svänger upp och bjuder in.

    Modell: Nisch - dörr+fast
    Mått: 300-1000+300-1000mm
    Höjd: 1000-3000mm
    Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
    Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

    Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

    Hur beställer jag?
    För att beställa nischlösningen väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Miami III finns i bredderna 300-1000+300-1000mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 11 990,00 SEK

    Vårt Pris 9 592,00 SEK

   • Vetro Miami IV Duschdörr+Fast vägg Nisch
    Vetro Miami IV Duschdörr+Fast vägg Nisch

    Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja tjockare glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

    Som närmsta granne har det öppet välkomnande Miami en sluten värld på andra sidan sundet - Kuba. Miami III & IV bjuder på samma kontrast; på ena sidan en fast, stabil duschvägg som balkar av utrymmet - på den andra en dörr som svänger upp och bjuder in.

    Modell: Nisch - dörr+fast
    Mått: 300-1000+300-1000mm
    Höjd: 1000-3000mm
    Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
    Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

    Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

    Hur beställer jag?
    För att beställa nischlösningen väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Miami IV finns i bredderna 300-1000+300-1000mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 11 990,00 SEK

    Vårt Pris 9 592,00 SEK

   • Vetro Sydney II Duschhörn
    Vetro Sydney II Duschhörn

    Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja tjockare glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.

    I duschen Sydney II får du en egen vrå att slappa av i. Duschlösningen består av ett fast parti som skapar avskildhet och en dörr som känns öppet välkomnande. En stilren och tidlös hörndusch som ger mersmak.

    Modell: Hörn - dörr+fast
    Mått: 300-1000/300-1000mm
    Höjd: 1000-3000mm
    Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
    Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

    Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

    Hur beställer jag?
    För att beställa duschhörnet väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. Sydney II finns i bredderna 300-1000/300-1000mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 11 990,00 SEK

    Vårt Pris 9 592,00 SEK

   • Vetro San Fransisco I Duschhörn
    Vetro San Fransisco I Duschhörn

    Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja tjockare glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.


    Modell: Hörn - dörr / dörr+fast
    Mått: 300-1000/300-600+300-600mm
    Höjd: 1000-3000mm (Standardhöjd: 1910 mm)
    Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
    Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

    Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

    Hur beställer jag?
    För att beställa duschhörnet väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. San Fransisco finns i bredderna300-1000/300-600+300-600mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Dörrarna är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 17 990,00 SEK

    Vårt Pris 14 392,00 SEK

   • Vetro San Fransisco II Duschhörn
    Vetro San Fransisco II Duschhörn

    Vetros exklusiva World Collection förknippas med elegans och design. Alla modeller har tagits fram för dig som vill ha det lilla extra i ditt badrum och kunna njuta fullt ut av din dusch. World Collection finns inte i standardlösningar -  du bestämmer själv vilka mått du vill ha på din duschmodell. Bred eller smal, hög eller låg. En dörr, två dörrar? Bara din fantasi sätter gränserna. Med gångjärnsfästen istället för profil blir resultatet en renare känsla; mer glas, mindre profil. World Collection modellerna kommer som standard med 6mm härdat säkerhetsglas, men du kan även välja tjockare glas för en stabilare, mer exklusiv känsla.


    Modell: Hörn - fast / dörr+fast
    Mått: 300-1000/300-600+300-600mm
    Höjd: 1000-3000mm (Standardhöjd 1910 mm)
    Glas: Klart, frostat eller grått - 6, 8 eller 10mm
    Beslag: Tre gångjärnsutföranden att välja mellan, alla kan fås i blank eller matt metall

    Obs! Gångjärnen Farfalla är budgetgångjärn som saknar 0-läge, det är alltså väldigt viktigt att de placeras helt och hållet linjärt. För enklare installation rekommenderar vi Flamea eller Pontere.

    Hur beställer jag?
    För att beställa duschhörnet väljer du först glas och profiler, därefter knappar du in önskat öppningsmått i kommentarfältet som dyker upp innan du slutför din beställning. San Fransisco finns i bredderna 300-1000/300-600+300-600mm och anpassas på millimetern, helt utan pristillägg, för att passa just ditt duschutrymme.  Dörrarna är vändbara, men väljer du frostat glas till oliksidiga mått måste du specificera åt vilket håll dörrarna ska sitta för att frostningen ska hamna på rätt sida av glaset - det gör du enkelt genom att beskriva avsedd placering i kommentarsfältet vid beställning. Har du frågor eller känner dig osäker uppmuntrar vi dig att kontakta kundtjänst - vi hjälper dig gärna och ser till att din beställning blir rätt!

    Rek Pris: 17 990,00 SEK

    Vårt Pris 14 392,00 SEK

   Page:
   1. 1
   2. 2