JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Duschvägg

1 Produkt(er)

En riktigt snygg duschvägg kan vara detaljen som sätter pricken över i:et när det kommer till badrummets känsla och stil, men är även ett perfekt alternativ för dig som har ont om utrymme och kan användas istället för en duschkabin

Flera varianter av duschväggar för badrum i alla storlekar

Söker du relativt billiga duschväggar, men av bästa kvalité har du hittat alldeles rätt. Skapa din alledeles egna duschhörna med någon av våra duschväggar som finns i flera varianter. Här hittar du allt från en rak till rund eller vikbar duschvägg. Beställ en prisvärd duschvägg ur vårt stora sortiment, alla från ledande varumärken som INR, Macro, Vetro, HAFA m.fl. Välkommen!

Alltid bra priser - Snabba leveranser - Fri frakt

  • Macro Care Duschsits
    Macro Care är en exklusiv duschsits i Corian. Sitsen Care kan monteras i alla Macros Fjord, Bliss & Box duschkabiner. Sitsen är testad och godkänd för att monteras direkt på vägg om du reglar upp innan. Montera den utanför bastun, i din gracedusch eller varför inte i hallen. Materialet Corian är ett mycket tåligt och slitstarkt material som även används till tvättställ och köksbänkskivor och är väl beprövat. Upphängningen är tillverkad av anodiserad aluminium som är anpassad för våtutrymmen.

    Rek Pris: 2 185,00 SEK

    Vårt Pris 1 848,51 SEK