JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Duschkabiner

3 Produkt(er)

En duschkabin är det ultimata valet för dig som söker en praktisk, prisvärd och lättplacerad allt i ett-lösning, som enkelt kan skräddarsys för att passa dig och dina badrumsbehov. Vi har ett brett sortiment av tåliga, snygga duschkabiner från alla ledande tillverkare såsom Macro, INR, Hafa med flera. 

Brett sortiment av duschkabiner med alla önskvärda funktioner

Våra duschkabiner på nätet finns i ett brett spektrum av utföranden med många härliga och sköna funktioner och tillägg, såsom massagestrålar, ångbastu, musik/radio, belysning med mera. Välkommen till Hemvaruhuset för att köpa duschkabin, oavsett om du vill ha en enkel eller lyxig duschkabin har vi vad du söker.

Beställ enkelt online - Alltid fri frakt - Snabba leveranser

 • Hafa Polaris Round Duschkabin
  Hafa Polaris Round är en lättmonterad, prisvärd och stilren duschkabin med hörningång. Det stabila akrylkaret har avtagbar front och lättåtkomligt vattenlås. Silverfärgade profiler och klart härdat säkerhetsglas med en tjocklek på 4/6 mm. Montering av blandare kan ske på valfri sida på 90x90 och 80x80 medan den på 70x90-kabinen sker på 70 cm-sidan. Handtagen och hjulen är av metall. Duschsetet Hafa Lime medföljer. Obs! Blandare ingår ej.

  Total Höjd: 198 cm
  Höjd duschkar: 12 cm (justerbart med 3 cm)

  För övriga mått se tillverkarens hemsida.


  9 990,00 SEK
 • Hafa Polaris Square Duschkabin
  Hafa Polaris Square är en lättmonterad, prisvärd och stilren duschkabin med hörningång. Det stabila akrylkaret har avtagbar front och lättåtkomligt vattenlås. Silverfärgade profiler och klart härdat säkerhetsglas med en tjocklek på 4/6 mm. Montering av blandare kan ske på valfri sida på 90x90 och 80x80 medan den på 70x90-kabinen sker på 70 cm-sidan. Handtagen och hjulen är av metall. Duschsetet Hafa Lime medföljer. Obs! Blandare ingår ej.

  Höjd: 198 cm
  Höjd duschkar: 12 cm (justerbart med 3 cm)

  För övriga mått se tillverkarens hemsida.

  Bilden visar 70x90 Vänster
  9 990,00 SEK
 • Hafa Polaris Massagekabin Round
  Hafa Polaris Massagekabin Round är en lite lyxigare duschkabin med 4 sidoduschmunstycken.
  198 cm hög och kan därmed monteras i ett endast 2 m högt utrymme. 4/6 mm tjockt säkerhetsglas.
  Karet i vit akryl har en avtagbar front vilket gör vattenlåset lättåtkomligt. Höjden på 120 mm är justerbar med 30 mm. Hjul och handtag i metall.

  Duschsetet Hafa Lime medföljer. Finns i klart eller sotat glas.

  Mått: 90x90x198
  12 990,00 SEK