JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Duschkabiner

29 Produkt(er)

En duschkabin är det ultimata valet för dig som söker en praktisk, prisvärd och lättplacerad allt i ett-lösning, som enkelt kan skräddarsys för att passa dig och dina badrumsbehov. Vi har ett brett sortiment av tåliga, snygga duschkabiner från alla ledande tillverkare såsom Macro, INR, Hafa med flera. 

Brett sortiment av duschkabiner med alla önskvärda funktioner

Våra duschkabiner på nätet finns i ett brett spektrum av utföranden med många härliga och sköna funktioner och tillägg, såsom massagestrålar, ångbastu, musik/radio, belysning med mera. Välkommen till Hemvaruhuset för att köpa duschkabin, oavsett om du vill ha en enkel eller lyxig duschkabin har vi vad du söker.

Beställ enkelt online - Alltid fri frakt - Snabba leveranser

 • IDO Showerama Duschkabin - låg modell
  IDO Showerama Duschkabin - låg modell

  Nya duschkabinen IDO Showerama 8-5 har många funktionella detaljer - justerbar handdusch, behändiga hyllor, toppdusch med regnfunktion, lätthanterliga reglage och mycket mer. Kabinen har släta ytor och hjul under som underlättar städningen.  

  Produktinformation:
  Glas: klarglas, frostat eller mönstrade glaset Dandelion II.
  Handtag: krom (standard)
  Storlek: 900x900 mm
  Höjd: 2120 mm (låg modell) 

  Duschkar i vit gjutmarmor med svart sockel, vita aluminiumprofiler, termostatblandare, duschset, toppdusch och inbyggda hyllor ingår.
  19 998,00 SEK
 • INR BRIC Modell 5 Duschkabin
  INR BRIC Modell 5 Duschkabin

  BRIC Modell 5 har samma design och konstruktion som BRIC Modell 4 med de stora välvda dörrarna med pivotöppning, minimalt med beslag och det generösa öppningsmåttet på hela 800 mm. Du kan även välja mellan tre olika glastyper: Klarglas, Kontur och Strimma. Det enda som skiljer de två modellerna åt är att du själv får välja till duschblandare på Modell 5, eftersom endast duschset med handdusch ingår.


  Modell

  Duschkabin med två välvda dörrar samt kar i gjutmarmor.

  Glas
  Klarglas (front), frostat glas (bakväggar)
  eller
  Strimma (front), frostat glas (bakväggar)

  Profiler och panel
  Signalvit.

  Kar
  Vit gjutmarmor.

  Storlekar (yttermått)
  1010 x 1010
  910 x 910 mm.
  Standardhöjd 2 110-2 130mm.

  Grepp / Handtag
  Blankpolerade LINC-grepp ingår.

  Värt att tänka på
  • Svensktillverkad med 5 års garanti.
  • 6 mm härdat säkerhetsglas, tillverkade enligt SS-EN 12150.
  • Bakväggar är frostade för att ge ett sobert intryck och för att dölja eventuellt bakomliggande rör.
  • Stabilt kar i gjutmarmor med hjul och dolt vattenutlopp.
  • Lågt kar gör det enkelt att stiga i och ur.
  • Duschset ingår men inte blandare.
  • Duschstång i metall med justerbar handdusch.
  • Enkel att rengöra.
  • Enkel att montera.

  Rek Pris: 12 990,00 SEK

  Vårt Pris 10 781,70 SEK

 • Macro Care Duschsits
  Macro Care är en exklusiv duschsits i Corian. Sitsen Care kan monteras i alla Macros Fjord, Bliss & Box duschkabiner. Sitsen är testad och godkänd för att monteras direkt på vägg om du reglar upp innan. Montera den utanför bastun, i din gracedusch eller varför inte i hallen. Materialet Corian är ett mycket tåligt och slitstarkt material som även används till tvättställ och köksbänkskivor och är väl beprövat. Upphängningen är tillverkad av anodiserad aluminium som är anpassad för våtutrymmen.

  Rek Pris: 2 185,00 SEK

  Vårt Pris 1 848,51 SEK

 • Macro Star Penta Duschkabin

  Macro Star Penta ingår i Flow-familjen, det är en något enklare modell för dig som ändå vill ha en kvalitetsprodukt. Star Penta har Flow-familjens unika egenskaper med ett vackert klarglas, diskreta aluminiumprofiler i sober matt vit, praktisk slagdörr med generöst ingångsmått på 50 cm. Precis som alla våra övriga duschar lämnar vi alltid 20 års garanti på Star Penta som är tryggt köp för dig. Till och med de anspråkslösa smådelarna håller högsta klass. Även delar som knappt syns är omsorgsfullt förädlade och precist måttanpassade. Den lyxen får du alltid från Macro Design.

  Höjd: 202 cm

  Rek Pris: 12 485,00 SEK

  Vårt Pris 10 562,31 SEK

 • Macro Bliss One Duschkabin

  Macro Bliss One. Slagdörr som öppnas utåt. Dörren kan monteras på valfri sida, 6 mm härdat säkerhetsglas och gångjärn i metall. Levereras med frontplåtar till karet, panel och duschset utan termostatblandare.

  Höjd: 208 cm

  Öppning: 52,5 cm

  Rek Pris: 20 985,00 SEK

  Vårt Pris 16 350,00 SEK

 • Macro Bliss Two Duschkabin

  Macro Bliss Two är en riktigt lyxig duschkabin. Slagdörr som öppnas utåt. Dörren kan monteras på valfri sida, 6 mm härdat säkerhetsglas och gångjärn i metall. Levereras med inbyggd termostatblandare från Oras, handdusch, stor takdusch och frontplåtar till karet.

  Höjd: 223 cm

  Öppning: 52,5 cm

  Rek Pris: 27 985,00 SEK

  Vårt Pris 20 988,75 SEK

 • Macro Spirit Vik Swing Dusch

  Macro Spirit Vik är en riktigt smart duschlösning för dig som inte har så mycket plats, men vill ha den där lyxiga känslan i badrummet. Med sin innovativa utformning har den en helt egen personlighet. Spirit Vik är riktigt yteffektiv med smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion som gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel. Lätt som en plätt. Så tycker vi att det ska vara, produkter som förenklar din vardag, som gör att du inte behöver fundera så mycket utan det bara fungerar direkt.

  Höjd: 197 cm

  Rek Pris: 10 385,00 SEK

  Vårt Pris 8 785,71 SEK

 • Macro Grace Special 12 Dusch

  Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck och skapar ett lyxigt badrum med stora glasytor och vackra detaljer. Grace Special 12 är en exklusiv dusch med 8 mm glas och moderna väggfästen, en dusch för dig som söker något utöver det vanliga. De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller guld. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.

  Måttbeställs mot förfrågan.

  Mått: 100x370 cm.

  Höjd: 200 cm.

  Från:

  Rek Pris: 40 985,00 SEK

  Vårt Pris 34 673,31 SEK

 • Macro Grace Special 13 Dusch

  Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck och skapar ett lyxigt badrum med stora glasytor och vackra detaljer. Grace Special 13 är en exklusiv dusch med 8 mm glas och moderna väggfästen, en dusch för dig som söker något utöver det vanliga. De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller guld. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.

  Måttbeställs mot förfrågan.

  Mått: 100x100 cm.

  Höjd: 200 cm.

  Från:

  Rek Pris: 40 985,00 SEK

  Vårt Pris 34 673,31 SEK

 • Macro Grace Special 14 Dusch

  Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck och skapar ett lyxigt badrum med stora glasytor och vackra detaljer. Grace Special 14 är en exklusiv dusch med 8 mm glas och moderna väggfästen, en dusch för dig som söker något utöver det vanliga. De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller guld. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.

  Måttbeställs mot förfrågan.

  Mått: 100x250 cm.

  Höjd: 200 cm.

  Från:

  Rek Pris: 30 985,00 SEK

  Vårt Pris 26 213,31 SEK

 • Macro Grace Special 15 Dusch

  Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck och skapar ett lyxigt badrum med stora glasytor och vackra detaljer. Grace Special 15 är en exklusiv dusch med 8 mm glas och moderna väggfästen, en dusch för dig som söker något utöver det vanliga. De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller guld. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.

  Måttbeställs mot förfrågan.

  Mått: 100x150 cm.

  Höjd: 200 cm.

  Från:

  Rek Pris: 30 985,00 SEK

  Vårt Pris 26 213,31 SEK

 • Macro Grace Special 16 Dusch

  Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck och skapar ett lyxigt badrum med stora glasytor och vackra detaljer. Grace Special 16 är en exklusiv dusch med 8 mm glas och moderna väggfästen, en dusch för dig som söker något utöver det vanliga. De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller guld. Matcha beslagen med en kvalitetsblandare från vårt Hansgrohesortiment.

  Måttbeställs mot förfrågan.

  Mått: 100x220 cm.

  Höjd: 200 cm

  Från:

  Rek Pris: 40 985,00 SEK

  Vårt Pris 34 673,31 SEK

 • Macro Spirit Vik Hörn Rak Dusch

  Spirit Vik är en riktigt smart duschlösning för dig som inte har så mycket plats, men vill ha den där lyxiga känslan i badrummet. Med sin innovativa utformning har den en helt egen personlighet. Spirit Vik är riktigt yteffektiv med smarta vikbara dörrar och ljudlös lyftfunktion som gör att du smidigt kliver in i duschen utan krångel. Lätt som en plätt. Så tycker vi att det ska vara, produkter som förenklar din vardag, som gör att du inte behöver fundera så mycket utan det bara fungerar direkt.

  Höjd: 197 cm

  Rek Pris: 10 385,00 SEK

  Vårt Pris 8 785,71 SEK

 • Macro Spirit Rund Dusch

  Spirit Rund är en exklusiv duschhörna. Där dörrarna kan vikas både inåt och utåt. Välj mellan 10 standardstorlekar, 3 olika profilfärger och 4 olika glas till samma pris. Kombinera fritt! Samtliga våra Spirit-modeller är enkla att montera och är vändbara, 70x90 blir enkelt 90x70 vid monteringen. Anpassad för rörgenomföring och kan kompletteras med extra påbyggnadsprofil. Du kan även kombinera en Klarglasdörr med en Ice dörr. 6 mm härdat glas samt ställbara gångjärn som lyfter 7 mm.

  Höjd: 197 cm, låg modell 180 cm.

  Rek Pris: 7 585,00 SEK

  Vårt Pris 6 416,91 SEK

 • Macro Flow Rak Duschkabin
  Macro Flow Rak Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med hörningång, slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Servicehylla för utanpåliggande blandare och duschset från Hans Grohe ingår.

  Blandare från Hans Grohe samt bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Välj höger eller vänster-utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Kabinen finns i klarglas, ice- eller screen-glas och med profiler i vitt eller natur (matt aluminium). Extrabilderna visar bilder på andra duschlösningar som exempel på glas- och profilval.

  Höjd: 202 cm

  Rek Pris: 13 685,00 SEK

  Vårt Pris 11 577,51 SEK

 • Macro Flow Front Duschkabin
  Macro Flow Front Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med frontingång, slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Servicehylla för utanpåliggande blandare och duschset från Hans Grohe ingår.

  Blandare från Hans Grohe samt bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Välj höger eller vänster-utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, huvudbilden och måttskissen visar högerutföranden.

  Kabinen finns i klarglas med profiler i vitt eller natur (matt aluminium).

  Höjd: 202 cm


  Rek Pris: 13 685,00 SEK

  Vårt Pris 11 577,51 SEK

 • IDO Showerama Pall
  IDO Showerama Pall

  En stilren sittpall i 15 mm transparent plexiglas från IDO. Perfekt att placera i duschkabinen eller någon helt annan stans i hemmet.

  Produktmått:
  Bredd: 420 mm
  Höjd: 450 mm
  Djup: 300 mm
  2 429,00 SEK
 • Macro Flow Semi Duschkabin
  Macro Flow Semi Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.
  Servicehylla för utanpåliggande blandare och duschset från Hans Grohe ingår.

  Blandare från Hans Grohe samt bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 202 cm

  Rek Pris: 13 685,00 SEK

  Vårt Pris 11 577,51 SEK

 • Macro Flow Standard Semi Duschkabin
  Macro Flow Standard Semi Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.
  Slät panel för utanpåliggande blandare och duschset från Hans Grohe ingår.

  Blandare från Hans Grohe samt bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 202 cm

  Obs! Bild på Screen- och Ice-utförande visar Flow Semi, endast utförandet på panelen skiljer de två modellerna åt.

  Rek Pris: 13 685,00 SEK

  Vårt Pris 11 577,51 SEK

 • Macro Flow Standard Rak Duschkabin
  Macro Flow Standard Rak Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.
  Slät panel för utanpåliggande blandare och duschset från Hans Grohe ingår.

  Blandare från Hans Grohe samt bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 202 cm

  Huvudbilden visar kabinen med Natur-profiler och klarglas.

  Rek Pris: 13 685,00 SEK

  Vårt Pris 11 577,51 SEK

 • Macro Flow Lux Semi Duschkabin
  Macro Flow Lux Semi Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Servicehylla, infälld blandare och takdusch ingår.

  Bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 218 cm

  Rek Pris: 17 385,00 SEK

  Vårt Pris 14 707,71 SEK

 • Macro Flow Lux Rak Duschkabin
  Macro Flow Lux Rak Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Servicehylla, infälld blandare och takdusch ingår.

  Bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 218 cm

  Obs! Extrabilderna visar andra kabiner i samma serie då bilder saknas på Flow Lux Rak i variationer från huvudbilden.

  Rek Pris: 17 385,00 SEK

  Vårt Pris 14 707,71 SEK

 • Macro Flow Exclusive Semi Duschkabin
  Macro Flow Exclusive Semi Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Slät panel, infälld blandare och takdusch ingår.

  Bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 218 cm

  Rek Pris: 17 385,00 SEK

  Vårt Pris 14 707,71 SEK

 • Macro Flow Exclusive Rak Duschkabin
  Macro Flow Exclusive Rak Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp.

  Slät panel, infälld blandare och takdusch ingår.

  Bakväggar i Ice (frostat glas) finns som tillval.

  Glas- och profilval visas på extrabilderna.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 218 cm

  Obs! Extrabilderna visar andra kabiner i samma serie då bilder saknas på Flow Exclusive Rak i variationer från huvudbilden.

  Rek Pris: 17 385,00 SEK

  Vårt Pris 14 707,71 SEK

 • Macro Flow Semi Low Duschkabin
  Macro Flow Semi Low Duschkabin

  Flow från Macro har modernt uttryck med slimmade profiler, gjutmarmorkar och dolt avlopp. Den extra låga modellen passar utmärkt till badrummet med begränsad takhöjd.

  Servicehylla för utanpåliggande blandare (Hansgrohe-blandaren som syns på bilden kan köpas som tillval) och duschset från Hansgrohe ingår.

  Profilval visas på extrabilden.  Välj även höger eller vänster utförande om du beställer en kabin som inte är liksidig, se måttskiss.

  Höjd: 187 cm

  Rek Pris: 15 185,00 SEK

  Vårt Pris 12 846,51 SEK

 • INR BRIC Modell 2 Duschkabin MÅTTANPASSAS PÅ HÖJDEN
  INR BRIC Modell 2 Duschkabin MÅTTANPASSAS PÅ HÖJDEN

  Den unika fördelen med INRs BRIC Modell 2 är att den kan måttanpassas på höjden mellan 1800-2120 mm, vilket är perfekt för dig som har ett fritidshus med låg takhöjd. Kabinen har signalvita profiler och klart glas i front för ett sobert utseende, samtidigt som dess frostade bakväggar döljer eventuellt bakomliggande rör. Blandare får du välja ut på egen hand (både blandare med 150 & 160 CC kan monteras då excenterkopplingar 150->160 medföljer) , medan duschset ingår i priset.

  Modell
  Duschkabin med skjutdörr försedd med grepplist samt kar i gjutmarmor.

  Glas
  Klarglas (front), frostat glas (bakväggar)

  Profiler
  Signalvit.

  Kar
  Vit gjutmarmor.

  Storlekar (yttermått)

  900x900, 800x900, 900x800, 700x900, 900x700 mm.

  Standardhöjd
  Ställbar 2120-2140 mm.
  Kan mot pristillägg måttanpassas på höjden inom intervallet 1800-2120 mm. Välj då "Måttanpassad" i menyn ovan och ange önskad höjd i fritexten när du lägger din beställning!

  Värt att tänka på
  • Ritningen på extrabilden visar vänstermodell, högermodellen är spegelvänd
  • Svensktillverkad med 5 års garanti.
  • 6 mm härdat säkerhetsglas, tillverkade enligt SS-EN 12150.
  • Bakväggarna är frostade för att ge ett sobert intryck och för att dölja eventuellt bakomliggande rör.
  • Stabilt kar i gjutmarmor med hjul och dolt vattenutlopp.
  • Lågt kar gör det enkelt att stiga i och ur.
  • Duschset ingår men inte blandare.
  • Kar i vit gjutmarmor.
  • Duschstång i metall med justerbar handdusch.
  • Enkel att rengöra.
  • Enkel att montera.

  Rek Pris: 10 990,00 SEK

  Vårt Pris 9 121,70 SEK

 • INR BRIC Modell 3 Duschkabin
  INR BRIC Modell 3 Duschkabin

  BRIC Modell 3 är en estetiskt genomarbetad duschkabin som är mer utrustad än BRIC 2. Den fräscht signalvita duschpanelen har integrerad blandare, härlig takdusch och justerbar handdusch. Duschkaret är tillverkat i stabil gjutmarmor och lägre än normalt, vilket gör det enklare att stiga i och ur kabinen. Dessutom är karet försett med hjul som gör det lätt att flytta vid rengöring.

  Modell
  Duschkabin med skjutdörr försedd med grepplist samt kar i gjutmarmor.
  Duschpanel med integrerad blandare, tak- och handdusch.

  Glas
  Klarglas (front), Frostat glas (bakväggar)

  Profiler och duschpanel
  Signalvit.

  Kar

  Vit gjutmarmor.

  Storlekar (yttermått)
  1000 x 1000, 900 x 900, 800 x 900, 900 x 800 mm.
  Standardhöjd 2 260-2 280 mm.

  Värt att tänka på
  • Ritningen på extrabilden visar vänstermodell, högermodellen är spegelvänd
  • Svensktillverkad med 5 års garanti.
  • 6 mm härdat säkerhetsglas, tillverkade enligt SS-EN 12150.
  • Blandaren är godkänd och certifierad av SINTEF.
  • Bakväggar är frostade för att ge ett sobert intryck och för att dölja eventuellt bakomliggande rör.
  • Stabilt kar i gjutmarmor med hjul och dolt vattenutlopp.
  • Lågt kar gör det enkelt att stiga i och ur.
  • Duschpanel med integrerad blandare, tak- och handdusch ingår.
  • Duschstång i metall med justerbar handdusch.
  • Enkel att rengöra.
  • Enkel att montera.

  Rek Pris: 16 290,00 SEK

  Vårt Pris 13 520,70 SEK

 • INR BRIC Modell 4 Duschkabin
  INR BRIC Modell 4 Duschkabin

  Nu kan även du som väljer en duschkabin få en riktigt vacker dusch. BRIC Modell 4 har mer glas genom sina stora välvda dörrar med pivotöppning, minimalt med beslag för ett luftigare intryck och ett riktigt lågt designat kar. BRIC Modell 4 Duschkabin har dessutom marknadens mest generösa öppningsmått som kabin – hela 800 mm.  Kabienn har en duschpanel med integrerad blandare, tak- och handdusch. Om du föredrar en duschkabin med endast duschset, se BRIC Modell 5.

  Modell
  Duschkabin med två välvda dörrar samt kar i gjutmarmor.
  Duschpanel med integrerad blandare, tak- och handdusch.

  Glas
  Klarglas (front), frostat glas (bakväggar)
  eller
  Kontur (front), frostat glas (bakväggar)
  eller
  Strimma (front), frostat glas (bakväggar)

  Profiler och panel
  Signalvit.

  Kar
  Vit gjutmarmor.

  Storlekar (yttermått)
  1010 x 1010
  910 x 910 mm.
  Standardhöjd 2 250-2 270 mm.


  Värt att tänka på
  • Svensktillverkad med 5 års garanti.
  • 6 mm härdat säkerhetsglas, tillverkade enligt SS-EN 12150.
  • Blandaren är godkänd och certifierad av SINTEF.
  • Standardhöjd 2250-2270 mm.
  • Bakväggar är frostade för att ge ett sobert intryck och för att dölja eventuellt bakomliggande rör.
  • Stabilt kar i gjutmarmor med hjul och dolt vattenutlopp.
  • Lågt kar gör det enkelt att stiga i och ur.
  • Duschpanel med integrerad blandare, tak- och hadndusch ingår.
  • Duschstång i metall med justerbar handdusch.
  • Enkel att rengöra.
  • Enkel att montera.

  Rek Pris: 17 790,00 SEK

  Vårt Pris 14 765,70 SEK

 • Macro Spirit Rak Duschhörna

  Spirit Rak Duschhörna. Med dörrar som kan vikas både inåt och utåt. Välj mellan 10 standardstorlekar, 3 olika profilfärger och 3 olika glas till samma pris. Kombinera fritt, samtliga våra Spirit är enkla att montera och är vändbara- 70x90 blir enkelt 90x70 vid monteringen. Anpassad för rörgenomföring och kan kompletteras med extra påbyggnadsprofil. Förutom våra standardmodeller kan du även kombinera en Klarglasdörr med en spegeldörr. 6 mm härdat glas samt ställbara gångjärn som lyfter 7 mm.

  Höjd: 197 cm

  Rek Pris: 7 585,00 SEK

  Vårt Pris 6 416,91 SEK