JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Bastu

1 Produkt(er)

Med en egen bastu från Tylö kan du förvandla badrummet till hemmets hjärta, perfekt när du vill njuta av en avkopplande stund själv eller med dina vänner. Här hittar du bastuaggregat och basturum som håller höga krav på säkerhet, funktion och kvalité.

Tylö bastuaggregat

I vårt sortiment hittar du bastuaggregat från Tylö, som är en av världens mest ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu, ångbad och dusch. Att ha en bastu hemma är ett självklart val till badrummet för alla som längtar efter hälsa, rekreation och avkoppling. Se vårt utbud här och handla enkelt online!

Alltid snabba leveranser - Fri frakt i hela landet

  • Tylö Bastuaggregat Expression 10
    Bastuaggregatet Expression tar allt till en ny nivå. Med sina raka linjer och skandinaviska design höjer Expression ribban för hur bastuaggregat kan se ut. Tylös senaste bastuaggregat har vunnit det internationella designpriset Red Dot Design Award. Expression finns i färgerna svart, champagne, koppar. Nytt för i år är att Expression går att få med vår svarta flockade yta som vi kallar för Thermosafe, som gör att aggregatet aldrig blir för varmt för att röra vid. Produktinformation: - Effekt: 10 kW - Bastuvolym: 10-18 m3 - Stenmängd: 12 kg - Mått (hxbxd): 730x500x300 mm Vid installation med elektronisk manöverpanel krävs även reläbox. Passande manöverpaneler är H1, EC 50, CC 50, och CC 300. Både reläbox och manöverpanel köps separat.
    Från: 13 125,00 SEK