JUST NU: FRAKTFRITT ÖVER 1000 KR  - Handlar du för mer än 1000 kr så bjuder vi på fraktavgiften!

Sittbadkar

2 Produkt(er)

Ett sittbadkar är det perfekta alternativet för dig som vill ha ett badkar, men som har ett litet badrum. I ett sittbadkar kan du njuta av ett skönt bad efter jobbet och samtidigt spara golvyta. Det är dessutom en miljövänlig och ekonomisk lösning många gånger, eftersom våra små badkar kräver mindre vatten än ett klassiskt badkar.

Små badkar från stora leverantörer

I vårt utbud hittar du små sittbadkar från Sanova och Svedbergs som sparar plats utan att tumma på bekvämligheten. Välj mellan ett litet badkar som är rundat eller ett klassiskt rektangulärt. Söker du ett vanligt badkar hittar du det här. Välkommen till Hemvaruhuset för att köpa badkar!

Alltid snabba leveranser och fri frakt i vår webbshop. 

 • Svedbergs Sittbadkar emalj
  Svedbergs Sittbadkar är perfekt för små utrymmen.
  Sittbadkaret har en ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa möjliga komfort. Förenklar i- och urstigning avsevärt och kan rekommenderas för rörelseförhindrade personer så väl som de med små badrumsutrymmen. Formpressad plåt med emaljerad yta.
  Bottenventil och avloppsrör ingår.
  Längd:105cm Bredd:70cm Höjd:51cm

  Rek Pris: 4 785,00 SEK

  Vårt Pris 3 713,16 SEK

 • Gustavsberg Sittbadkar 1051 105x65cm

  Gustavsberg Sittbadkar 1051 105x65cm

  Sittbadkar 1051 är avsett för dem som har lite mindre badrumsyta men fortfarande njuter av känslan att bada. Karet är praktiskt och rymligt men stilren design för att smälta in i de lite mindre badrumsmiljöerna. En komfortabel sittning utan komplikationer, även att prioritera för handikappade och äldre med besvär då upp- och ned stigning görs enkelt.

  Badvattenvolym 106 Liter 

  8 022,50 SEK